Zwaansmeerpolder

geplaatst in: Korte tripjes | 0

Als je net een andere camper hebt, wil je er natuurlijk zoveel mogelijk van genieten. Ondanks dat we dit weekend nogal wat sociale verplichtingen hadden, hebben we toch de camper uit de stalling gehaald. Nadat we hadden overlegd met de havenmeester van Uitgeest van camping Zwaansmeerpolder, mochten we hier ’s avonds rond 21 uur naartoe gaan en lekker een weekendje van het najaarszonnetje genieten. Normaal gesproken is zo laat aankomen niet de bedoeling, want het havenkantoor is dan gesloten. Wij zijn echter ’s middags al de SEP-key gaan ophalen en omdat we ‘locals’ zijn, mochten we het zo doen. De camperplaats hier is niet groot (6 plekken op grind met gras), met een sanitairgebouwtje en een watertappunt.

Omdat we nu ook een auto bij ons hadden, ging John vandaag de caravan van zijn zieke broer opruimen en ik ging samen met mijn moeder naar een High Tea in Beverwijk. ’s Middags waren we weer in Uitgeest en konden we heerlijk van de zon genieten en we konden zelfs buiten eten! De ondergaande zon bewonderd over het Uitgeestermeer en lekker gewandeld. In de haven worden de boten schoongemaakt en opgeruimd, want komende week is het een drukke week voor de havenmeester, want dan worden de boten uit het water gehaald. De camping is dan ook gesloten tot aan april.

Weer een heerlijke, zonnige dag en dus alle gordijnen in de camper gewassen en in de zon gedroogd. Het ruikt weer heerlijk fris! Eind van de zondagmiddag zijn we weer op huis aan gegaan en morgenochtend leveren we de SEP-key weer in bij het havenkantoor.

Campercontact: Minicamping Zwaansmeerpolder

Camperts Video: Minicamping Zwaansmeerpolder