Lingewaard

geplaatst in: Korte tripjes | 0

En dan is het eindelijk zover! Onze Knaus Sky i700 LEG is er helemaal klaar voor en wij ook (al weken, eigenlijk, maar wachten op de aflevering duurt nu eenmaal even). Na de familiereünie, waar we uiteraard met de camper heen zijn gegaan, zijn we ’s zaterdagavond vertrokken. We reden naar camperplaats Lingewaard, waar we laat op de avond aan kwamen. Nog één andere camper stond op deze mooie camperplek, die is voorzien van grind, ruime plaatsen en een mooi sanitair-gebouwtje.

Een zondag met eigenlijk alleen maar regen. In de jaren dat wij camperen gebeurt het bijna nooit dat het echt de hele dag regent, maar vandaag wel. Daarom binnen alles uitgeprobeerd: teeveetje, satelietschotel. En ondertussen het nieuwe servies afgewassen en de camper verder ingeruimd. We hebben in deze camper zelfs nog een paar lege kastjes. Maar die krijgen we in de loop der tijd vast wel gevuld.

Op maandag een lekker zonnetje, hoewel er toch wel een fris windje was. Maar met 15 graden prima te doen. We zijn een stuk langs de Waal gaan fietsen en hebben een knooppuntenroute gevolgd. Heerlijk om even uit te waaien voor we weer op huis aan moeten. Want ik (Mariëlle) moest ’s avonds weer in mijn praktijk werken.

Campercontact: Camperpark Lingewaard