Onmisbare apps voor onderweg

geplaatst in: Nieuwtjes | 0

Hier vermeld ik een aantal apps voor de smartphone die ik met regelmaat gebruik onderweg. Sommige zijn betaald en andere gratis.

SatFinder Lite
SatFinder Lite

 

Campercontact (iPhone of Android). Onmisbaar als je onderweg zoekt naar een camperplaats in de buurt. Kan ook offline gebruikt worden en dat is handig in het buitenland. NKC leden betalen niets, niet-leden betalen 5,99 per jaar. En dat is hij zeker waard.

 

SatFinder Lite (iPhone of Android). Een app waarmee je heel gemakkelijk je satellietschotel kunt uitlijnen. Het werkt met een overlay over je camerabeeld waardoor je heel makkelijk kunt zien waar welke satelliet te vinden is. En nog gratis ook.

 

Aan/uit.net (iPhone of Android). Met deze app kun je betalen voor een aantal camperplaatsen (stageld, water, elektra) in Nederland. Op deze plaatsen kun je vaak niet eens anders meer betalen, daarom is het verstandig vooraf de app te installeren en een account aan te maken. Op dit moment nog niet actief op veel plaatsen maar ik heb het idee dat het er wel meer worden. App is gratis.