Groessen

geplaatst in: Korte tripjes | 0
Wellinghoeve
Wellinghoeve

Via Facebook zagen we een foto van een mooie plek, namelijk de Wellinghoeve bij Groessen. Vrijdagmiddag zijn we vertrokken om aan te komen bij een mooie, verbouwde boerderij met een groot veld voor campers. We mochten een plekje uitzoeken en kozen voor een plekje vlakbij de geitenwei. Van andere camperaars hoorden we dat ook zij via het berichtje op Facebook op deze plek waren geattendeerd, grappig hoe zoiets gaat.

We zijn zaterdag lekker een knooppuntenroute gaan fietsen, via Pannerden, Tolkamer en Aerds en ondanks een flink windje, was het wel heerlijk weer. De appeltaart van de eigenaresse van de Wellinghoeve is beroemd, dus na het fietsen hebben we die even geproefd en inderdaad: heerlijk!

Op deze camperplaats is stroom aanwezig, ook een loosplek, plek om het chemisch toilet te legen en een watertappunt. Er zijn 2 douches en 1 toilet, maar in de openingstijden van de hoeve zijn hier ook toiletten waar men gebruik van mag maken. Voor dit alles betaal je 12 euro per nacht. Wij vonden het een leuke, mooie plek vanwaaruit je kunt wandelen of fietsen in een leuke omgeving. En een bonus waren de overvliegende ooievaars, die je bij ons in de Randstad niet ziet.

Campercontact: CP Wellinghoeve, Groessen (NL)