Den Helder

geplaatst in: Korte tripjes | 0

Den HelderVrijdagavond zijn we naar Den Helder gereden om daar de camperplaats eens te bezoeken. De camperplaatsen zijn hier gevestigd vlakbij het Marinemuseum. Helaas is de stroompaal hier nog steeds defect, maar er is wel een mogelijk om water te tanken/lozen en er is een keurig sanitairgebouw met toiletten, douches en een ruimte om het chemisch toilet te lozen. Van de havenmeester kregen we de code voor het sanitair en het wifi wachtwoord, dus we waren meteen online. Voor 20 euro hebben we hier van vrijdagavond tot zondag gestaan.

Zaterdag liepen we vanaf de camperplaats zo het centrum van Den Helder in, waar ook markt is op zaterdag. Een gezellig centrum en geluncht met verse kibbeling. De middag hebben we nuttig besteed, want we hebben de camper voorzien van vloerbedekking. Heerlijk in deze koude dagen, want vandaag steeg het kwik niet boven de 4 graden. Een behoorlijke klus waar we de hele middag mee zoet zijn geweest. Maar het resultaat mag er dan ook zijn!

Zondag nog een wandeling over de dijk gemaakt, maar wat was het koud! En die koude wind! Veel te koud ook voor de zeehonden om zich te laten zien. Jammer, want de vorige keer dat we in Den Helder waren zagen we wel een zeehondje. Daardoor waren de verwachtingen hoog gespannen. Maar helaas…volgende keer beter, want we komen zeker vaker op deze camperplek.

Campercontact: CP Willemsoord, Den Helder